przejdź do strony o książce >>>

 

Recenzje w portalach: przystań literacka; wirtualna polska; granice.pl 2013;


Posłuchaj audycji w radio: “Przyciągnij miłość” otwórz audycję tutaj >>>

Zamów Przyciągnij Miłość od razu tu>>> lub czytaj więcej recenzji poniżej:


opinie FB przyciagnij milosc

opinie FB przyciagnij milosc

opinie FB przyciagnij milosc

Podziel się ze mną opinią o Przyciągnij Miłość na FB i wygraj dodatkową publikację

Opinie Fb od 17.10.2015r. Nie masz konta na Fb, wyślij proszę komentarz – opinię tutaj >>>

Data: 2015-12-20 09:43
Witam. Pragnę napisać kilka słów dziękując za moją “Biblię” PRZYCIĄGNIJ MIŁOŚĆ, którą polecam każdemu. Dowiedziałam się o niej z audycji radiowej. Mimo iż nadal nie mam partnera i nie wszystko poukładałam to jednak motywuje się za każdym razem czytając ponownie wybrane fragmenty….początek ksiązki to w ogóle jakby moja historia…. przeżywam to głęboko. Pozdrawiam serdecznie 🙂 p.s. chętnie przeczytam kolejne ksiązki może jakąś podpowiedz? dziękuje 🙂 Monika G., własny biznes

Data: 2014-04-05 12:42
“Książkę dostałam w prezencie od narzeczonego i niestety wyrzucił paragon. Bardzo proszę o pomoc w kwestii bonusu. Dzięki poprzedniej książce “Przyciągnij miłość” właśnie go poznałam. Pozdrawiam.” Justyna

Data: 2013-12-07 16:55
Witam Pani Agnieszko. Kupiłam Pani książkę “Przyciągnij Miłość”. Nie mogłam się uwolnić od mojej starej miłości. On już na samym początku znalazł pocieszenie. Ja natomiast miałam powodzenie, lecz za każdym razem nie mogłam nawet rozpocząć nowego związku. Najgorsze jest to, że nie mogłam nikogo pokochać. Cały czas miałam wrażenie, że wciąż go kocham mężczyznę z poprzedniego związku i nie mogę się od niego uwolnić, a minęły już 4 lata. Jakby cały czas łączyła nas jakaś nić. Jestem młodą osobą i nie potrafiłam znaleźć wytłumaczenia dlaczego tak się toczy moje życie. Teraz już wszystko zrozumiałam.
Zastosowałam Twoje metody i czuję się jak nowo narodzona, szczęśliwa. W końcu zaczęłam wierzysz, że wszystko się zmieni. Nawet nie potrafię opisać jaką euforię szczęścia czuję w sercu. Za to chciałam Ci ogromnie podziękować. Bóg jest sprawiedliwy, z pewnością wynagrodzi Ci to co robisz dla innych ludzi, jak bardzo im pomagasz. Dziękuję i życzę Ci samych sukcesów na każdym polu Twojego życia! Anka

9 Październik 2013
„Agnieszko, Jesteś w moim życiu od prawie roku a może i więcej, korzystałam z z Twoich coaching online, zbiegło się to wtedy z moją chęcią zmiany mojego życia a właściwie silnym pragnieniem zmiany,Ty mi uświadomiłaś jakie mam pasje, co się dla mnie liczy, jest najważniejsze w życiu, dziękuję bo to rozpoczęło moje odkrywanie na nowo życia, mojego życia,teraz jestem w Holandii, znalazłam tutaj moją miłość, niesamowite prawdy, kobieta w wieku 52 lat pierwszy raz jest zakochana,szczęśliwa, pomimo że to jest drugie moje małżeństwo,na nowo odkrywam radość, przygodę, uczucie,nie wiem czy ta wiadomość dojdzie do Ciebie, więc na razie kończę, dziękując jeszcze raz, Wielkie Dzięki,” Ela I.

Zamów od razu tu>>> lub czytaj więcej recenzji poniżej:





Październik 2012 r.
Witam bardzo serdecznie Pani Agnieszko- moja imienniczko 🙂
Kiedy 4 lata temu, tuż po bolesnym rozwodzie-koleżanka mieszkająca w Warszawie przesłała mi pocztą wydanie “Przyciągnij miłość”-otwierając przesyłkę od niej-byłam totalnie zdziwiona..
Nie w głowie mi było szukać miłości ani się otwierać na nowe wyzwania. Depresja, utrata pracy, dziecko na utrzymaniu, auto na kredyt i rata dobijająca, mieszkanie z bratem i dzieckiem w 1 pokoiku-nim stanę na nogi…książkę można napisać albo i dwie..( no dobra , napisałam miłosne czytadło-ale leży w szufladzie narazie)…powiem krótko- sznur i na drzewo, ktoś może stwierdzić oceniając ówczesną sytuację…
Zaczęłam czytać Pani książkę..zaczęłam powoli odkrywać siebie, szukać plusów, chwalić siebie za to, co już mam i co jest moją wartością.Zaczęłam uwalniać swoje negatywne emocje, i zaczęłam marzyć, WIZUALIZOWAĆ-ładne słowo-tak na marginesie heehe….Agnieszka z Dobrocina
czytaj całość i więcej opinii na blog przyciągnij miłość >>>

Kwiecień 2011
Pani Agnieszko, Wysłuchałam audycji z Pani udziałem i postanowiłam ponownie się odezwać. Kiedy kupiłam Pani książkę byłam w emocjonalnym dole, czasem wierzyłam w to co Pani pisze, innym razem nie. Mimo to starałam się robić ćwiczenia, przyznaje nieregularnie. W końcu napisałam zamówienie na partnera.
Po jakimś czasie spotkałam kolegę z dzieciństwa. Zaczęliśmy się spotykać, ku mojemu ogromnemu zdziwieniu miał wszystkie cechy, które wymieniłam w zamówieniu, oprócz jednej fizycznej 😉 Tym bardziej byłam zaskoczona kiedy zgodziły się zainteresowania, wspólne spędzanie czasu, a nawet miejscowość, do której chciałam pojechać, a wpisałam ją ponosząc się całkowicie fantazji (nie jest to nic ogólnie znanego jak Paryż czy Wenecja, tylko malutka miejscowość daleko od naszych rodzinnych stron). To niesamowite uczucie jak bardzo jesteśmy do siebie podobni, czułam że, z takim facetem chciałabym być przez całe życie. Stałam się pewną siebie i świadomą swoich zalet kobietą, byłam szczęśliwa i zgodnie z prawem przyciągania zaczęli interesować się mną inni mężczyźni. Wszystko było cudowne do momentu kiedy nie poznałam kogoś nowego, kogoś kto pociąga mnie fizycznie tak bardzo, że tracę grunt pod nogami. Nigdy nie doświadczyłam tak mocnego zainteresowania mężczyzną. Wiem, że jest to bardzo nie w porządku wobec „T…”, oczywiście do niczego nie doszło, a ja unikam spotkań z obydwoma panami.
„M…” jest idealny fizycznie, zawsze podobali mi się tego typu urody mężczyźni, a on dodatkowo ma coś takiego w sobie, ja doskonale wiem, że to nie ma nic wspólnego ze związkiem, ale wariuje przy nim. Moja babunia zawsze powtarzała, że przy wyborze faceta na całe życie nie powinno kierować się pociągiem seksualnym, ale tym co przyciągnie nas kiedy namiętność wygaśnie. Nie czuję się dobrze w tej sytuacji, wiem, co powinnam zrobić, ale kiedy tylko zamykam oczy moje myśli nie krążą wokół „T…” Teraz sobie myślę, że Pani metoda działa, a na mnie zadziałała aż za dobrze.
Dziękuje i pozdrawiam, Magda

25 lutego 2011
Witaj Agnieszko, Myślę, że wybaczysz mi formę, a mianowicie, że zwracam się do Ciebie po imieniu. Już wiele razy chciałam do Ciebie napisać, ale jakoś wciąż mi tak umykało.Dziękuję za maile, które otrzymałam od Ciebie,bo dzięki temu postanowiłam nawiązać z Tobą kontakt.
Może kilka słów jak pojawiłaś się w moim życiu. Wydawać by się mogło, że przypadkiem. Jednak chyba nie do końca to był przypadek, że właśnie w takim momencie mojego życia. Szukałam rozwiązań i odpowiedzi na nurtujące mnie nieco pytania i sytuacje. Tego wieczoru,wstąpiłam do księgarni,gdzie panuje nieco inny klimat niż w pozostałych. Nie wiem jak inni, ale ja tak to odbieram, dlatego lubię tam kupować książki.
Jak zwykle podeszłam do książek z działu psychologii i coachingu, a szata zewnętrzna Twojej książki “Przyciągnij miłość” przyciągnęła moją uwagę (przypomniała mi książkę Secret, którą poznałam całkiem niedawno) I choć tytuł wówczas nie był poszukiwanym przeze mnie, bo akurat byłam na etapie żegnania mojej platonicznej miłości,to zerknęłam do środka. W efekcie ją kupiłam i przeczytałam na przysłowiowym wdechu, zaraz po tym jak wróciłam do domu.
Linki, które zamieściłaś po każdym rozdziale pozwoliły poznać bliżej i usłyszeć Ciebie. I tak to w wielkim  skrócie pojawiłaś się w moim życiu. Jeśli o książkę chodzi, podajesz bardzo interesujące w niej tematy i w sposób wydaje mi się, bardzo przystępny i jasny dla odbiorcy.
To też poczytuję za atut Twojej książki. O warsztatach nic nie mogę powiedzieć, bo jeszcze w nich nie uczestniczyłam.
Tak, JESZCZE, bo chciałabym kiedyś spotkać się z Tobą osobiście i myślę, że to tylko kwestia przyszłości.
Do zobaczenia więc 🙂 Z serdecznymi pozdrowieniami, Stenia T.

Zamów od razu tu>>> lub czytaj więcej recenzji poniżej:





23 stycznia 2011
Witaj, piszę do Ciebie (mam nadzieję, że mogę zwracać się per Ty) bo … “bo czuję taką potrzebę”. A może po prostu wzięłam sobie do serce to co napisałaś w książce “Przyciągnij miłość” a propos Yin i Yang. Żeńska cząstka po prostu podpowiada mi, że powinnam wysłać tego maila, więc to robię 🙂

Chciałam Ci podziękować za Twoją pracę. Od pewnego czasu interesuję się psychologią, rozwojem duchowym, prawem przyciagania. To własnie Secret był pierwszą publikacją tego typu, z którą się zetknęłam i który uzmysłowił mi, że tak naprawdę wszystko zależy od nas. Zgłębiam temat, czytam, stosuję afirmacje i twórcze wizualizacje. I mimo, że nie jestem kompletnym laikiem nadal czuję się trochę jak dziecko we mgle. Kilka razy udało mi się przyciągnąć do swojego życia rzeczy< na których mi zależało, ale z perspektywy czasu wydaje mi się, że to trochę dzieło przypadku. Raz się uda, trzy razy nie … przede mną jeszcze długa droga 🙂

Za mną rewolucyjny jak można to określić 2010 rok. Mam 28 lat i śmieję się, że w ciągu ostatnich miesięcy przeżyłam najpiękniejsze a zarazem najgorsze chwile mojego życia. Przewartościowałam swoje życie. Do tej pory wydawało mi się, że taka niezależna i ceniąca sobie wolność kobieta nie potrzebuje mężczyzny, który będzie ją ograniczał. Okazało się, że bardzo się myliłam. Okazało się, że potrafię kochać i … bardzo tego chcę i potrzebuję. W ciągu ostatnich miesięcy rozpaczliwie zaczęłam poszukiwać tego jedynego. Kolejne zakończone fiaskiem poszukiwania wpędzały mnie w coraz większą frustrację. Zrozumiałam, że nie tędy droga. Wczoraj kupiłam „Przyciągnij miłość”. Zachłysnęłam się tą książką i przeczytałam ją za jednym razem, kładąc się spać o 5 nad ranem.

Jesteś genialna, wiesz o tym? 🙂 Po raz pierwszy w głębi duszy pomyślałam „to może się udać”. W zasadzie nie wiem dlaczego … być może dlatego, że piszesz o nas Polakach o polskich realiach, kobietach takich jak Ty i ja? A może dlatego, że techniki o których piszesz mimo iż mają wiele wspólnego z naszą podświadomością, siłą przyciągania, czyli rzeczami, które dla wielu wydają się jeszcze takie mistyczne, w Twojej książce brzmią bardzo logicznie.

W każdym bądź razie zaczynam. Nie szukam jedynie miłości. Chcę wywrócić swoje życie do góry nogami, odnaleźć prawdziwą siebie, zmienić pracę na lepszą, dostać od życia to na co zasługuję, wyrwać się z więzów przeszłości, które bardzo mnie ograniczają. Mam nadzieję, że z twoją „pomocą” tym razem się uda.

Kiedy tylko w moja sfera finansowa ulegnie poprawie na pewno zgłoszę się do Ciebie na coaching 🙂
Pozdrawiam serdecznie Karolina

6 grudnia 2010
Pani Agnieszko przeczytałam Pani książkę o Przyciąganiu miłości. Muszę powiedzieć, że działa,mam 40 lat w zeszłym roku wyszłam za mąż i jestem bardzo szczęśliwa. Beata Cz-M

27 listopad 2010
Droga Agnieszko, pozwolę sobie na taką poufałość, bo wiele Ci zawdzięczam. Dzięki wiedzy zawartej w książce “Przyciągnij miłość” znalazłam ukochaną osobę, prawie taką jaką opisałam w Zamówieniu do Wszechświata 🙂 Pojawił się mężczyzna (znałam go już długo). Broniłam się rękami i nogami przed bliższym kontaktem. W końcu uległam i dobrze, bo mam teraz wspaniałego towarzysza życia Odmieniłam swoje życie uczuciowe i zmieniłam podejście do spraw zawodowych. Agata G.

29 paźdzernika 2010
Droga Pani Agnieszko, 2 miesiące temu byłam w Polsce i kupiłam Pani książkę (obecnie mieszkam w Holandii). Niestety nie wiedziałam, że będzie mi potrzebny paragon wiec go wyrzuciłam. Wczoraj wieczorem zaczęłam czytać Pani książkę i pochłonęła mnie bez reszty!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo chciałabym skorzystać z bonusów lecz nie mam paragonu. Bardzo mi na tym zależy, książka jest niesamowita i dala mi dużo do myślenia. dziś ją skończyłam czytać.
Z góry Pani dziękuje
Serdecznie pozdrawiam Małgorzata



Zarezerwuj Twój egzemplarz Przyciągnij Miłość >> [Kliknij na link]




01 sierpnia 2010
Książkę “Przyciągnij miłość” kupiłam kilka miesięcy temu. Jest cudowna. Jest zbiorem sprawdzonych, skutecznych a zarazem bardzo prostych narzędzi, których zastosowanie gwarantuje szczęście i harmonię w życiu. Książka otwiera oczy i uświadamia, jak możemy zarządzać własną energią aby sięgnąć po wszystko co najlepsze w życiu, jak budować wspaniałe relacje, jak wzajemnie poznawać i szanować swoje wartości. To wspaniały przewodnik, do którego chętnie zaglądam i ciągle znajduję coś nowego. K.W.

06 kwiecień 2010
Dobry Wieczór Nazywam się Angelina 😉 jestem rada, że dostałam od siostry na urodziny Pani książkę…od razu zasiadłam do lektury no i bardzo mi się spodobała. Kiedyś też bym chciała zostać takim trenerem, który pomaga ludziom poznać nowe rozwiązania w trudnych sytuacjach. Ja się przyznam, że za bardzo nie wierzę w siebie ( jąkam się, itp). Jakoś nie potrafię się zorganizować – chciała bym zacząć działać, a jest we mnie jakaś blokada. Teraz z tą książka “Przyciągnij Miłość” nie mogę sie rozstać – dosłownie chodzę z nią wszędzie;-)…Dobrze, że podzieliła się Pani z nami czytelnikami dobrymi radami…;-) dziękuję

22 czerwiec 2010
Pożyczyłam moją książkę koleżance z pracy, koleżanka mówi, że ma Pani dużo racji, nie mam takiego doświadczenia życiowego jak Ona. Pożyczyłam jej książkę bo chciałam aby zaczęła myśleć bardziej pozytywnie o sobie. Teraz mówi, że już mi jej nie odda ;-)…Pozdrawiam Angelina

22 czerwiec 2010
Agnieszko, chciałam Ci serdecznie podziękować za cenne informacje, które znalazłam w Twojejksiążce” Przyciągnij miłość”. To wspaniałe, intrygujące, że można całkowicie zmienić swoje życie, bo przecież to my sami kształtujemy nasze życie. Dziękuję za to świeże spojrzenie, za wskazanie drogi i za to, że są tacy wspaniali, kreatywni ludzie, jak Ty.  Justin

19 listopada 2009
Zgadzam się;)
Zgadzam się, że to naprawdę wartościowa lektura;) Bardzo dużo mi dała i pomogła w pewnym momencie życia. Dlatego teraz z jeszcze większą niecierpliwością czekam na nową książkę pani Agnieszki, a mianowicie “Przyciągaj sukcesy z pasją”. Tytuł ma się ukazać już na dniach, więc już nie mogę się doczekać… ‘Homer’

Zamów od razu tu>>> lub czytaj więcej recenzji poniżej:





13 maja 2009
“SERCE”- sprawdziłam działa
Niecierpliwie czekałam na książkę, aby zaraz po jej ukazaniu wpaść jak burza do EMPIKU i jak wicher w pędzie przeczytać! Już sam tytuł działa inspirująco, a treść książki Agnieszki “Przyciągnij Miłość” Ożywia umysł, ociepla serce i daje wiele przemyśleń oraz wiary, że góry można przenosić. Gorąco polecam ćwiczenie “SERCE”- sprawdziłam działa w życiu. Teraz czytam książkę jeszcze raz, spokojnie, dając sobie czas na refleksje. Uświadomienie sobie wielu, tak oczywistych prawd! Najbardziej przemawiają do mojego serca słowa- “Miłość to bezpieczeństwo, gdzie dwoje zupełnie różnych ludzi może żyć w harmonii, jeśli odkryje, jak wydobyć to, co najlepsze u siebie nawzajem.” Wierzę, że stosując się do rad Agnieszki zbuduję fantastyczny związek! Dziękuję Agnieszce za tak twórczą opowieść o życiu. Elka

10 maja 2009
Świetna książka- od serca. Otwiera oczy na relacje i pomaga w samorozwoju. Można i trzeba ciągle do niej wracać.  Alicja

10 maja 2009
Zdecydowanie polecam!
Książkę pochłonęłam i na pewno będę do niej powracać. Dla mnie to kopalnia złotych myśli, czasem oczywistych, ale zdecydowanie wartych odświeżania i wdrażania w życie. Otwiera oczy na podstawy udanego związku: akceptację i szacunek do siebie i partnera; do różnych wartości, sposobów wyrażania i przyjmowania miłości. “Przyciągnij miłość” to również zastrzyk pozytywnej energii, emanującej za sprawą autorki z każdej strony. Przykłady i historie mogą brzmieć trywialnie, ale wierzę, że tak to działa: jeśli postanowisz pokierować swoim losem, pokochasz siebie, otworzysz się na relację z innym człowiekiem, poznasz i zaakceptujesz jego wartości to stworzysz trwały i udany związek. “Przyciągnij miłość” to krótki i przyjemny kurs jak to zrobić. BO

06 maja 2009
coś wspaniałego 🙂
niedawno przez przypadek znalazłam i kupiłam książkę “Przyciągnij Miłość”, przeczytałam całą w ciągu paru dni, i chcę powiedzieć, że to jest najlepsza książka o relacjach, na jaką trafiłam do tej pory! Czytałam już sporo literatury psychologicznej, ale książki autorów zagranicznych nie przemawiają do mnie tak dobrze. Korzystałam też z pomocy psychologa, jednak to nie rozwiązało wszystkich problemów. A ta książka już zmienia moje życie na lepsze. Najważniejsze, co do tej pory zrozumiałam dzięki książce “PM”, to fakt, że dotychczas koncentrowałam swoje myśli na tym, czego mi w życiu brak, a nie na tym, co mogę stworzyć… teraz czuję się dużo bardziej szczęśliwa mimo, że jeszcze nie mam tego, o czym marzę, ale już przynajmniej wiem, jak do tego dążyć:) do tej pory myślałam, że szczęście w życiu wcale nie zależy ode mnie, a teraz już wiem, że jest inaczej. Pani Agnieszko, robi Pani coś naprawdę wspaniałego dla ludzi 🙂 Aga Ko.



Zarezerwuj Twój egzemplarz Przyciągnij Miłość >> [Kliknij na link]




06 maja 2009
REWELACJA!!!
Książka “z życia wzięta”. Połączenie teorii z praktyką. Wszystko poparte doświadczeniem zarówno Agnieszki, jak i jej klientek. Przeszłam coaching u Agnieszki, więc wiem, co mówię – kilka moich własnych doświadczeń życiowych też zostało przytoczonych w tej wspaniałej książce. Do tego książka jest napisana językiem prostym i pełnym uczucia. SZCZERZE POLECAM – każdy, kto przeczyta i zastosuje rady Agnieszki ma gwarancję, że Przyciągnie Miłość (jestem tego dowodem). Książka zawiera też wiele ćwiczeń i bonusów, dzięki którym uświadomiłam sobie, że ciągle mam jeszcze coś do zrobienia w kwestii Miłości. Ania Łazicka

Zarezerwuj Twój egzemplarz Przyciągnij Miłość >> [Kliknij na link]

03 maja 2009
Przyciągnij miłość
Bardzo ciekawa pozycja na rynku książek motywacyjnych. Świetne połączenie doświadczeń autorki, klientów przechodzących u niej coaching i praktycznych metod “znalenienia” drugiej połówki. Dla trwających właśnie w burzach rozstań czy trudach poszukiwań nowej miłości okresliłabym ją jako bardzo kojąca i dającą nadzieję. Ogromną zaletą sa bardzo dobrze opisane praktyczne metody wyjścia z kryzysu. Właściwie po roku powinna wyjść pozycja “przyciągnij miłość. po zastosowaniu metod” :-)) Joy

10 kwietnia 2009
Polecam 🙂
Jakże zmienia się postrzeganie Świata, po przeczytaniu tej książki! Tytuł mnie zniechęcił – jestem w trakcie rozwodu i nie w głowie mi amory, ale prawdy przekazane w tej lekturze swobodnie można odnieść do innych ważnych rzeczy w życiu- szczęścia, zdrowia, bogactwa. Serdecznie polecam wszystkim szukającym w życiu czegoś więcej. Na wiele pytań “Przyciągnij miłość” po prostu odpowiada.  ‘Rozdarta’ Przyciągnięcie miłości gwarantowane 😀 super książka, plusem jest też to, że polskiego autorstwa, pisana w polskich realiach 🙂 polecam! Bryza

Zamów od razu tu>>> lub czytaj więcej recenzji poniżej:





Recenzje książki ze sklepu czarymary.pl >>>

11 listopad 2009
Polecam każdemu, ciekawa, konkretna i pełna optymizmu :)) Marcin R
Ocena:  [4 z 5 Gwiazdek!]

12 lipiec 2009
Wspaniała książka!!! Polecam. Każdy, kto próbuje dotrzeć do tego czego naprawdę pragnie lub zastanawia się dlaczego ma tak a nie inaczej w kwestiach związku będzie bardzo zadowolony z zakupu :). Jest wprawdzie kilka “niesmaczków” – okładka, format, oprawa jest zdecydowanie za bardzo “stylizowana” na “Sekret” Rhondy Byrne. Czytając książkę momentami za bardzo “czuć” autoreklamę czy komercję w stylu : specjalnie dla czytelników możliwość skorzystania z tego i tego na stronie www, na końcu rozdziałów… Mimo wszystko od książki bije olbrzymia pozytywna energia i naprawdę jestem wdzięczna Pani Agnieszce Przybysz za mądrość, którą w niej przekazała. To książka, która zmienia człowieka na znaaacznie lepsze !!! 🙂 , Eden
Ocena:  [5 z 5 Gwiazdek!]

17 czerwiec 2009
SERDECZNIE POLECAM!!!!!!!!!!!! Sama książka jest niezwykle ciekawa i daje wiele wkładu do pozytywnego myślenia także w sferze poznania samego siebie i otoczenia w jakim znajduje się osoba i jak dzięki temu może “przyciągnąć miłość”. Znakomity język książki pozwala na szybsze przyswajanie wiedzy w niej zawartej, pozostałe aspekty również bardzo dobre. Można dodawać więcej – nic ująć. WARTO!!!!!! Marcin D.
Ocena:  [5 z 5 Gwiazdek!]

08 maj 2009
Bardzo dobra książka, ciekawa, podnosi na duchu i otwiera oczy na wiele spraw, daje wskazówki co należy zrobić, żeby kochać i być kochanym, trzeba przeczytać niejeden raz, żeby się nauczyć… Marzena B.
Ocena:  [5 z 5 Gwiazdek!]

04 maj 2009
Hm… Książka bardzo ciekawa i napisana bardzo prostym językiem. Wiele tłumaczy dlaczego czasami nam z tą miłością nie wychodzi. Przekaz książki kierowany jest do tych osób, które szukają miłości w kimś innym, a nie w sobie samym – zarówno dla mężczyzn jak i dla kobiet. Polecam jak najbardziej szczególnie dlatego, że gratisy, które są dołączone do książki można i nawet trzeba w bardzo praktyczny sposób wykorzystać. To pomaga! Magdalena M.
Ocena:  [5 z 5 Gwiazdek!]

03 maj 2009
Szczerze przyznaję, ze książka Agnieszki Przybysz jest bardzo przydatna dla budowania trwałych i długich relacji międzyludzkich. Znalazłam w niej odpowiedzi na wiele nurtujących mnie pytań. Teraz już wiem w jaki sposób powinnam postępować, aby uniknąć w kontaktach z ludźmi, nieporozumień i konfliktów, aby budować piękne i głębokie relacje. Polecam tę publikację każdej osobie, która pragnie stworzyć piękną miłość, ale także tej, która chce “uzdrowić” obecną… Ilona M.
Ocena:  [5 z 5 Gwiazdek!]

Po więcej opinii zapraszamy do Blog kliknij tutaj >>

Chcesz zarezerwować Twój egzemplarz Przyciągnij Miłośćkliknij tutaj >>
Zachowaj paragon!



*







Copyright © 2009-2015 • Przyciągnij Miłość do swojego życia zastosuj SEKRET: prawo przyciągania w związkach i relacjach. coaching relacji COACHING INSTITUTE, Agnieszka Przybysz, skrytka pocztowa 28, 00-950 Warszawa 1
Polityka Prywatności
| Regulamin | Kontakt | Google+